Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Οι Εξωγήινοι ξανάρχονται!

Ένα καινούριο τρέιλερ εμφανίστηκε στις οθόνες μας από το καινούριο και πολλά υποσχόμενο sci-fi "Skyline". Βέβαια στην αρχή δεν ήμασταν τόσο αισιόδοξοι αφού πίσω από την ταινία κρύβονται οι δημιουργοί του "Άλιεν Εναντίον Κυνηγού 2",Κόλιν και Γκρεγκ Στράους. Η πρώτη τους ταινία ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική. Τα δύο αδέλφια είναι γνωστά στο χώρο των sci-fi ταινιών
, καθώς έχουν κάνει τα εφέ για πολλές από αυτές και από το τρέιλερ που είδαμε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η προσπάθεια τους αυτή τη φορά είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα.





Το στόρι λίγο πολύ γνωστό, εξωγήινα πλάσματα κατεβαίνουν στη γη με όχι και τόσο αγνές προθέσεις. Μια ομάδα των επιζώντων πρέπει να αγωνιστεί για τη ζωή της καθώς ο κόσμος καταρρέει γύρω τους. Και αν σκέφτεστε ότι κάπου το έχετε ξαναδεί, παρατηρήστε τη σκηνή όπου το διαστημόπλοιο καταπίνει χιλιάδες ανθρώπους είναι εντυπωσιακότατη.
Σε αυτό να προσθέσετε ότι η ταινία γυρίστηκε στο σπίτι του Γκρέγκ με μπάτζετ που συνήθως υπολογίζεται από τις εταιρίες μόνο για το γεύμα του πρωταγωνιστή. Αν μη τι άλλο το "Skyline" είναι ένα b-movie με αγνές προθέσεις και γι’ αυτό αξίζει την προσοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails